Kangasalan villikala


Kangasalan villikala on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka toimialoihin kuuluu ammattikalastus, vähittäiskauppa ja ravustus. Yrittäjä Jani Nieminen on aloittanut kalastuksen myyntitarkoituksessa jo vuonna 2007, mutta vuoden 2009 aikana, kalastuksen muuttuessa pääelinkeinoksi, perustettiin Kangasalan villikala. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen sisävesistä pyydettyä huippulaatuista kalaa.
 
Pyrimme parantamaan asiakkaiden mielikuvaa tuoreesta, huippulaatuisesta, puhtaista vesistä pyydetystä kalasta. Asiakas voi olla varma kalan alkuperästä sekä tuoreudesta, koska pyyntipäivä on tarkkaan tiedossa. Toimittamamme kalan laatu on meille kunnia-asia ja huolehdimmekin kylmäketjun jatkuvuudesta myös kuljetuksen aikana. Syksyllä 2010 investoimme elintarvikesäädökset täyttävään kalankäsittelytilaan, jonka laajentaminen jatkuu vielä vuoden 2011 aikana.
 
Kuten nimestäkin voi päätellä, yritys on lähtöisin Kangasalta, mutta nykyisin päämajamme sijaitsee Hattulassa ja verkkomme Vanajavedessä.